Op donderdag 1 september a.s. om 10.00 uur gaat de nieuwe inschrijfperiode voor het aanvragen van de STAP-subsidie van start. De subsidie kun je aanvragen voor opleidingen die starten tussen 29 september 2022 en 31 januari 2023.

De subsidie is een mooie kans om deel te nemen aan onze opleidingen wanneer je dit zelf minder goed kunt betalen, maar zeker ook voor iedereen die nog opleidingswensen heeft. Hoewel al behoorlijk wat van onze opleidingen vol zitten, hebben we nog zeker voldoende mogelijkheden om in te schrijven voor met name de 8-daagse Opleiding Systemisch Coachen en voor de opleiding Paarden Kennis & Kunde. Daarnaast hebben we weer nieuwe opleidingen gepland in met name januari waarvoor ingeschreven kan worden, zoals de opleiding Verlies & Rouw, de Basisopleidingen Paardencoaching en natuurlijk de opleiding Algemene Coaching Vaardigheden. Voor data en beschikbaarheid kun je het beste kijken onder onze Agenda!

Heb je interesse en heb je ook tijd om op 1 september de aanvraag te doen, stuur ons dan een mail voor het STAP-aanmeldbewijs dat je nodig hebt om de subsidie van maximaal € 1.000,00 aan te vragen.

De afgelopen inschrijfperiode heeft bijna 90% van onze aanvragers ook daadwerkelijk de subsidie gekregen. Een hoge score gezien de enorme belangstelling die er voor deze subsidie is. Een kort onderzoekje onder de succesvolle aanvragers leert dat je op tijd klaar moet zitten met je DIGI-D en STAP-aanmeldbewijs en zo vroeg mogelijk moet inloggen zodra dit kan. De meeste aanvragers hebben al vóór 10 uur ingelogd zodra dit mogelijk was of direct nadat het systeem werd opengezet. Vanaf 9.00 uur kun je dat verwachten.

Voor uitleg over de STAP-subsidie kun je bijgevoegd documentje downloaden.
Heb je na het lezen van dit document nog vragen? Stuur dan een mail aan Paul@caprillicoaching.nl.