Webinar Paardencoaching en Suïcidaliteit

Woensdag 28-3 Webinar Paardencoaching en Suïcidaliteit

Suïcidaliteit is een heikel onderwerp, maar toch komt het vaker voor dan je misschien denkt. Per jaar lopen maar liefst 500.000 mensen met gedachten in hun hoofd om een einde te maken aan hun leven. En dat is een zorgwekkende gedachte.

 Vaak hebben dit soort gedachten een onderliggende oorzaak van trauma of andere onverwerkte ervaringen en emoties. Als dat niet losgelaten kan worden, we weten immers niet hoe?, dan slaat de energie zich op in het lichaam als spanning. En daar reageren de paarden op. Als paardencoach bestaat dus de kans dat je te maken krijgt met een cliënt die suïcidale gedachten heeft. En dan is het handig als je weet wat je vooral wel en niet moet doen.  

 Peggy Hoogeveen is ervaringsdeskundige op het gebied van suïcidaliteit en heeft mede om die reden de opleiding gevolgd bij Suïcide preventietraining Gatekeeper 113. In haar praktijk heeft ze de nodige ervaring opgebouwd in het werken met mensen die suïcidale gedachten hebben. Omdat het een belangrijk onderwerp is, licht zij in dit webinar toe welke aandachtspunten er zijn en wat paarden kunnen betekenen voor deze mensen.

 Donderdag 28 maart 10.00 uur – 11.00 uur
Onderwerp: Paardencoaching en suïcidaliteit
Door: Peggy Hoogeveen
Prijs: Gratis!
Aanmelden via de link: https://caprilli-coaching-training.webinargeek.com/paardencoaching-en-suicidaliteit

Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay automatisch per mail.