Wie zijn wij?

Wij zijn Sylvia Bosveld en Paul Tonino, oprichters en eigenaren van Caprilli, aangenaam!

In 2009 zijn wij elkaar tegengekomen en het was liefde op het eerste gezicht. Sylvia was zojuist Caprilli gestart en bezig zich te ontwikkelen in de paardencoaching. Paul had al een reïntegratiebureau en was geïnteresseerd in paardencoaching. Vanaf toen zijn we samen gaan wonen en werken.

 

Onze achtergrond

Wij beiden hebben een achtergrond in het bedrijfsleven. Sylvia heeft in de financiële dienstverlening gezeten en Paul in de logistieke dienstverlening. Daarin hebben we mooie en minder mooie ontwikkelingen doorgemaakt en een burn-out is ons niet vreemd. Gezamenlijk hadden en hebben we de drive om dienstverlening aan te bieden aan mensen die er echt toe doet en het verschil kan maken in iemands leven. Dat de paarden daar een belangrijke rol in spelen, vinden wij enorm vervullend.

 

De verdeling

In onze samenwerking hebben wij verschillende rollen. Sylvia is de specialist in paardencoaching, visionair en ondernemer. Paul is de drijvende kracht achter Caprilli en zorgt dat alles altijd voor elkaar komt. En natuurlijk werken we samen met veel verschillende en talentvolle mensen, zonder wie we nooit zo hard hadden kunnen groeien!