11 redenen waarom je kiest voor Caprilli

1. Nummer 1 opleider van paardencoaching in Nederland

Met meer dan 10 basisopleidingen paardencoaching per jaar zijn wij de grootste aanbieder van paardencoach opleidingen in Nederland en misschien wel van de hele wereld!

2. Praktiserend zowel als opleidingsinstituut als ook cliëntenpraktijk

De kennis, kunde en ervaring die wij sinds 2008 hebben opgebouwd, omvat zowel het begeleiden van cliënten als ook deelnemers aan de opleidingen. Beiden versterkt elkaar, wat maakt dat wij allround op hoog niveau ontwikkeld zijn.

3. Modulair en flexibel systeem van opleidingen

Onze opleidingen worden modulair aangeboden, waardoor je altijd vrij bent om te kiezen welke module je wilt volgen. Zo hoef je geen opleidingen dubbel te doen, ben je optimaal vrij in je keuze en scheelt dit in tijd en kosten.

4. Uniek reïntegratiebureau

Als reïntegratiebureau zijn wij uniek door onze specialisatie met de paardencoaching. Cliënten komen vanuit het hele land naar ons toe om een traject met de paarden te doen. Inmiddels hebben we landelijke dekking met onze Senior Caprilli collega’s die trajecten aanbieden in de eigen regio. 

5. Toplocatie voor zowel mens als paard

Centraal gelegen in Nederland vind je onze hoofdlocatie in het buitengebied van Barneveld, waar alles is ingericht om met volledige privacy begeleiding te kunnen geven aan mensen met behulp van paarden. Zowel mens als paard voelen zich hier welkom en comfortabel.

6. Professionaliteit

Onze professionaliteit blijkt uit alles; door het werken voor zowel UWV, gemeenten, bedrijven, instellingen, als ook particulieren, zijn wij genoodzaakt om zowel op de zakelijke- als ook de particuliere markt onze dienstverlening op het hoogste niveau aan te bieden. Dit merkt onze klant vanaf het allereerste contact tot en met de afronding van een traject of opleiding en in de nazorg daarvan. 

7. Specialisaties

Wij werken zowel bij de reïntegratie dienstverlening als ook bij de opleidingen samen met ervaren collega’s die ieder specialist en praktiserend zijn in hun vakgebied. Zo hebben wij onder andere veel kennis in huis rondom trauma en ptss, ondernemerschap, coaching, systemisch werk en op het gebied van diverse zorgvragen. 

8. Paardenwelzijn

De gezondheid en het welzijn van paarden staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een rol gespeeld in de oprichting van branchevereniging Dier & Zorg, die de belangen behartigt van onder andere paarden in dierondersteunende interventies voor mensen. Paul Tonino is bestuurslid in deze vereniging. 

9. Resultaatgericht en gecertificeerd

Kwaliteit staat bij ons voorop; bij de reïntegratietrajecten halen wij bijna jaarlijks een slagingspercentage van 100%! Daarnaast zijn wij voor de opleidingen gecertificeerd door de NRTO en het CRKBO. 

10. Klanttevredenheid

Jaarlijks laten wij een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren onder al onze klanten, zowel voor de reïntegratie dienstverlening als ook voor de opleidingen. Hierbij scoren wij jaarlijks een cijfer tussen de 8 en 9! 

11. Promotors van wetenschappelijk onderzoek

Wij zijn groot voorstander van wetenschappelijk onderzoek om onze positieve resultaten ook met cijfers en argumenten stevig te kunnen onderbouwen. Waar mogelijk promoten wij onderzoek dat op onze dienstverlening ook uitgevoerd kan worden. We werken onder andere samen met de Aeres Hogeschool in Dronten voor diverse projecten met dierondersteunende interventies.