Over onze opleidingen

Onze opleidingen zijn opgebouwd uit losse modulen. Zo kun je altijd kiezen welke opleiding jou het meeste aanspreekt en welke je wilt volgen. Het kan zijn dat je alleen de basisopleiding wilt doen voor bijvoorbeeld een betere band met je paard. Maar je kunt ook kiezen voor een pakket aan opleidingen om je te ontwikkelen tot professioneel en Gecertificeerd Paardencoach. Als je eenmaal gegrepen wordt door het magische van paardencoaching, wil je waarschijnlijk alleen maar meer. 😀 

Pakket met korting
We hebben een heel aantrekkelijk aanbod voor je! Je kunt er namelijk voor kiezen om het pakket tot Gecertificeerd Paardencoach af te nemen; dat levert je een flinke korting op. Dit pakket bestaat uit vier modulen en over de totaalprijs krijg je 10% korting! Dat houdt in dat je bijna één opleiding helemaal gratis krijgt! 

Weet je nog niet zeker of je meerdere opleidingen wilt doen? Geen probleem! Gedurende de Basisopleiding Paardencoaching (Basis 1), waar je altijd mee start, kun je rustig ervaren hoe je het vindt en of de paardencoaching iets voor je is. Zo ja, dan kun je gedurende deze eerste module alsnog kiezen voor het pakket en worden de kosten verrekend.

Gecertificeerd Paardencoach

Het pakket tot ‘Gecertificeerd Paardencoach’ geeft je alle relevante kennis en kunde rondom paardencoaching, en geeft je tevens de uitstraling naar je toekomstige cliënten en opdrachtgevers dat je serieus met je vak bezig bent. 
Heb je elders al een basisopleiding paardencoaching gevolgd en wil je bij ons een vervolgmodule doen? Dat kan! Laat ons even weten waar je welke opleiding hebt gedaan en we bekijken samen of dit voldoende aansluit bij onze werkwijze. Afhankelijk van je vooropleiding kun je de basis overslaan en direct doorstromen naar de door jou gewenste module. Zo kun je je ook ontwikkelen tot Gecertificeerd Paardencoach.

Caprilli netwerk
Door een of meer opleidingen bij ons te volgen, sluit je je aan bij ons grote en landelijke netwerk van paardencoaches. Dat betekent dat je gebruik kunt maken van onze naam en faam door aan te geven dat je ‘Caprilli Coach’ bent. Onze merknaam staat garant voor kwaliteit en professionaliteit.

Facebookgroep
Na afronding van de Basisopleiding Paardencoaching voegen we je toe aan de Facebookgroep ‘Caprilli Coaches’. In deze groep zitten al onze oud-cursisten (die Facebook hebben) en hier is dus veel kennis, kunde en ervaring aanwezig. Alle vragen die je hebt over of initiatieven die je wilt nemen met paardencoaching kun je delen in deze groep.
Ook leuk en interessant is om je aan te sluiten bij de algemene groep ‘Paardencoaching’ op Facebook. Hierin zitten ook paardencoaches die elders zijn opgeleid of autodidact zijn. 

Online Academy
Ter ondersteuning van onze opleidingen zijn we aan het bouwen aan een Online Academy. Hierop kun je (straks) diverse online modules en webinars vinden over onderwerpen die met paardencoaching te maken hebben en die jouw kennis, kunde en vaardigheden vergroten. Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van de nieuwste onderwerpen en ontwikkelingen.