Deze thema’s werken goed met paardencoaching

Paardencoaching kan voor diverse thema’s bij mensen ingezet worden. Het mooie aan paarden is dat ze direct reageren op spanning bij mensen en ook helpen om die te laten afvloeien. Zo komen wij mensen weer ‘uit ons hoofd’ en in contact met ons lichaam. Oftewel, je gaat weer voelen en gebruik maken van je intuïtie. Lees hieronder welke mogelijkheden we voor je hebben.

Reïntegratie

Wij mensen willen graag van betekenis zijn voor anderen. Dat kan met werk of met andere activiteiten. Ben je uitgevallen van werk en wil of moet je weer aan de slag? Dan hebben we veel mogelijkheden voor jou!

Trauma

Aan het woord ‘trauma’ hangt veel lading. “Je zou het maar hebben” en “Kom je er ooit weer vanaf”? Met de paarden werkt dat makkelijker dan je je kunt voorstellen. Wil je weten hoe? Lees meer voor de mogelijkheden.

Ziekteherstel

Bij ziekte heb je een lichamelijke en psychische component. Opgeslagen spanning in je lichaam helpt niet mee aan herstel. Dus waarom niet wat ontspanning vinden bij de paarden? Lees verder voor de mogelijkheden!

Persoonlijke ontwikkeling

Als het om persoonlijke ontwikkeling gaat, geven de meeste mensen aan dat ze meer zichzelf willen zijn, meer willen voelen en/of  zélf willen kiezen wat je wilt doen. En weet je? Dat is makkelijker dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden! Lees meer!

Recensies. Zij gingen je voor.

     De ervaring van Piet Verhoeven

“Hierdoor ben ik overtuigd geraakt van de werking van paardentherapie: echt een AANRADER!”