Ik ben in loondienst bij een bedrijf

Als je in loondienst bent bij een werkgever, ben je als het goed is lekker aan het werk. Maar het kan ook zomaar zijn dat dat niet zo is.

Onprettige situatie

Vaak zitten mensen door allerlei omstandigheden niet lekker in hun vel en ervaren hoge druk. Dat kan met werk te maken hebben, maar ook met privé. De kans om uit te vallen, is groot. Deze situatie is niet fijn voor jou, en ook niet voor je collega’s en werkgever. Want als je ziek bent, kost je geld. Eigenlijk is niemand gebaat bij deze situatie en er moet iets gebeuren.

Wat wil ik eigenlijk?

Herstel en reïntegratie begint met ontspanning en het terugvinden van je intuïtie. Daar helpen de paarden bij. Als je hebt geleerd om weer in contact te zijn met je gevoel, dan weet je wat je wilt. En ook wat je niet wilt. Dat voelt goed voor jou, maar ook voor je collega’s en werkgever.

“Je moet eerst weten wat je wilt en wat goed voelt. Dan kun je stappen ondernemen”

Budget 

Werkgevers hebben budget beschikbaar om jou actief te houden op de werkvloer en te voorkomen dat je uitvalt. Want ben je eenmaal ziek thuis, dan kost je geld. Je werkgever heeft de plicht om je te helpen bij je reïntegratie. Enerzijds met een traject en anderzijds met opleidingsbudget. 

Reïntegratie of outplacement traject

Bij een traject paardencoaching richten we ons eerst op jouw ontspanning en herstel. Dan kom je als vanzelf in contact met wat je wel en niet wilt. Daarna werk je aan reïntegratie of outplacement. Het paard helpt je om vanuit je intuïtie te handelen. Dit geeft de beste resultaten op korte termijn met een duurzaam effect. Met alle plezier maken we een offerte op maat, voor jou en/of je werkgever.