Ik ben particulier of zelfstandige

Als particulier of zelfstandig ondernemer kun je tegen zaken aanlopen waardoor je even niet zo lekker in je vel zit of een uitdaging ervaart. Het werkt verhelderend om je te laten spiegelen door een paard.  

Energiegebrek

Energiegebrek komt veel voor bij mensen. Zeker ook in relatie tot werk, of juist het niet hebben van werk. Logisch, want je zorgen maken en malen in je hoofd, kost veel energie. Er moet iets gebeuren, want het wordt niet vanzelf beter.

Ontspannen staat van zijn

Ondernemers, of gewoon mensen, gedijen het beste bij een rustige mind en ontspannen lichaam. Dan ben je in een gezonde staat van zijn en werken je denken en intuïtie optimaal samen. Dit is wat we gemeenschappelijk hebben met paarden; dan zijn we in het hier en nu en in contact met onszelf.

“Paarden helpen je te schakelen van je hoofd naar je lichaam.
Dan ben je weer in contact met je intuïtie”

Intuïtie

Paarden helpen je om te schakelen van je hoofd naar je lichaam. Als je leert hoe dat werkt, dan ben je weer in contact met je intuïtie. Zo vind je als vanzelf antwoorden op je vragen en kun je verder. Dit lijkt heel eenvoudig, en dat is het ook.

Eenmalig of vaker

Je kunt deelnemen aan een workshop of individuele sessie paardencoaching om te kijken waar bij jou een blokkade zit. Met één sessie bij het paard, ben je vaak al een hele stap vooruit. Juist om het voor ondernemers en particulieren makkelijk en behapbaar te maken, kun je je per keer inschrijven. Net zo lang tot je weer goed in je vel zit en vooruit kunt. Van harte welkom.