Webinar Paardencoaching & Autisme

Woensdag 28-2 Webinar Paardencoaching en Autisme

Autisme komt veel voor in onze maatschappij. De meeste mensen herkennen wel ‘autistische trekjes’ bij zichzelf of bij mensen om zich heen. Maar is dat ook echt autisme? En wanneer spreek je eigenlijk van een Autisme Spectrum Stoornis (ASS)?

De typische gedragskenmerken binnen ASS kunnen het lastig maken voor de persoon zelf, maar ook voor zijn of haar omgeving. Denk hierbij aan sociale interactie, communicatie, niet flexibel kunnen zijn en het letterlijk nemen van taal. Maar wanneer je je bewust wordt van hoe informatie en prikkels bij mensen met ASS verwerkt worden, dan kun je hier anders mee omgaan.

 Dit webinar is bedoeld voor paardencoaches die meer willen leren over autisme, Autisme Spectrum Stoornis en hoe je je dienstverlening hierop kunt aanpassen. Je leert meer over de informatie- en prikkelverwerking waar mensen met autisme mee te maken hebben, hoe dit van invloed is op hun omgeving en hoe je paarden hierbij kunt inzetten. Een grote behoefte van mensen met ASS is duidelijkheid. Door de directe feedback van het paard hebben mensen met autisme veel baat bij deze vorm van coaching. De belangrijkste voordelen gaan we in dit webinar met je delen.

 Wanneer: woensdag 28 februari 10.00 – 11.00 uur

Onderwerp: Paardencoaching en Autisme (ASS)

Door: Monique Timmermans en Sylvia Bosveld

Prijs: Gratis!Aanmelden: via de link: https://caprilli-coaching-training.webinargeek.com/paardencoaching-en-autisme

Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay automatisch per mail.