Hoe werkt paardencoaching?

Individueel

Een individuele sessie paardencoaching geeft je alle tijd en gelegenheid om in contact te zijn met een paard en je te laten spiegelen op je spanning. Doordat je samen bent met de coach, voelt het als veilig en vertrouwd. Een 1 op 1 sessie duurt gemiddeld 1,5 uur en kun je afspreken bij onze Senior coach bij jou in de buurt.

Workshop

Je kunt ook paardencoaching ervaren in een groepje deelnemers. Dat noemen we een workshop. Een workshop heeft als voordeel dat je zowel je eigen sessie met het paard hebt, als ook de sessies van de andere deelnemers ziet en ervaart. Het is indrukwekkend om te merken hoe verschillend het paard op iedere persoon reageert, want ieder nieuw ‘tweebenig kuddelid’ draagt weer andere spanning bij zich. Zo weet je zeker dat het paard zuiver op jou reageert.
Doordat je elkaar niet kent, geeft dit al gauw een vertrouwd en veilig gevoel. Het is geruststellend om te merken dat ieder mens met de nodige spanning loopt en je niet de enige bent. Zo ontstaat verbinding en saamhorigheid. Een workshop duurt een dagdeel en heeft maximaal 5 deelnemers.

Team

Wil je met een eigen team of groepje mensen een workshop paardencoaching doen? Dat kan! Neem even contact op voor het plannen van een geschikte datum. Ben je op zoek naar team coaching of ontwikkeling voor bedrijven? Kijk dan graag bij Team Ontwikkeling.