Senior Caprilli coaches

Onze Senior coaches zijn de collega’s die als onderaannemer van Caprilli trajecten paardencoaching uitvoeren in de regio waar zij wonen. Dit zijn allen gepassioneerde mensen die veelal bij ons de opleidingen hebben gevolgd en zich ontwikkeld hebben tot Gecertificeerd Paardencoach. Onze collega’s zijn het verlengstuk van Caprilli en maken het mogelijk om een landelijke dekking te hebben van onze professionele dienstverlening met de paardencoaching.

Team Caprilli

Ons team van collega’s helpt, ondersteunt en motiveert elkaar om de beste dienstverlening te geven aan onze cliënten en opdrachtgevers en daarmee steeds een hoogwaardige kwaliteit na te streven. Deze kwaliteit bewaken we door ons systeem van intervisie, supervisie en licentiepunten voor permanente educatie. Mocht een collega tijdelijk niet beschikbaar zijn, dan vangt een andere collega de cliënten en werkzaamheden op. Zo garanderen we voortzetting van de trajecten.
En last bus not least: gezamenlijk hebben wij het paardenwelzijn hoog in het vaandel, want dat zijn natuurlijk onze belangrijkste ‘harige collega’s’.

Hier vind je onze collega’s

Op het kaartje vind je onze Senior collega’s. Door onze landelijke dekking is er altijd een collega bij jou in de buurt en hoef je dus nooit ver te reizen. Voel je vrij om de collega in jouw regio rechtstreeks te bellen of mailen. Mocht je niet precies weten bij wie je het beste terecht kunt, stuur dan even een mailtje aan info@caprillicoaching.nl.