Opleiding Gecertificeerd basis Paardencoach

Opleiding tot gecertificeerd Basis Paardencoach

Onze opleidingen zijn modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat je zelf kunt kiezen wanneer je welke opleiding wilt doen, passend bij jouw behoeftes, interesses en plannen. De opleiding tot gecertificeerd Basis Paardencoach bestaat uit de deelopleidingen Basisopleiding Paardencoaching, Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching en Algemene Coaching. Deze drie opleidingen vormen samen een zeer sterke basis om op een kwalitatief hoogwaardige manier als Paardencoach te kunnen werken.

Om gecertificeerd Basis Paardencoach te worden, zijn de twee paardencoaching opleidingen verplicht om bij ons te volgen. Wat betreft de opleiding algemene coaching, is ook een eerder gevolgde opleiding elders geldig. Hierbij kijken wij wel naar de inhoud van deze opleiding om te bepalen of deze voldoende aansluit bij de kwaliteit die wij nastreven.

Door op de links te klikken, kom je bij de inhoud van betreffende deelopleidingen. Hier kun je meer gedetailleerde informatie over de opleidingen vinden.

De opleiding tot gecertificeerd Basis Paardencoach bieden wij als één complete opleiding aan voor € 3.810,00 (btw vrij), waardoor je dus een korting krijgt van meer dan € 400,00! Hierbij mag je de deelopleidingen in eigen tempo doen, mits dit binnen een termijn van maximaal twee jaar is afgerond. De vereiste vooropleidingen blijven van toepassing.