Voor wie?

Als reïntegratiebureau begeleiden wij sinds 2009 mensen om te ontspannen en herstellen, om van daaruit weer van betekenis te zijn in de maatschappij of op de arbeidsmarkt. Uiteraard doen we dat met de paarden, want dat werkt snel, effectief en duurzaam. Als een situatie is ontstaan waardoor je niet kunt werken, dan is een zetje in de rug handig. Weleens de zachte snuit van een paard in je rug gevoeld?

Afhankelijk van de positie waarin je verkeert, zijn er diverse mogelijkheden om bij ons een traject met de paardencoaching te doen. Lees hieronder welke situatie voor jou van toepassing is. 

UWV

Voor mensen die een uitkering ontvangen via het UWV, hebben we diverse mogelijkheden om bij ons een traject te volgen. Lees meer voor de mogelijkheden. 

Gemeente

Ontvang je een uitkering via de gemeente? Dan kun je hier lezen welke mogelijkheden er voor jou zijn. 

 

Particulieren

Wil je je ontwikkelen zonder inbreng van je werkgever, het UWV of de gemeente? Lees dan verder.

Bedrijven

Heb je een werkgever en dreig je uit te vallen? Wil je een reïntegratie- of outplacement traject? Lees meer voor de mogelijkheden. 

GGZ

Krijg je begeleiding via GGZ en wil je weer actief worden in de maatschappij of op de arbeidsmarkt? Er zijn goede combinatie mogelijkheden!

Recensies. Zij gingen je voor.

No results found.

Caprilli  2022 ALL RIGHTS RESERVED. Privacy statement Algemene voorwaarden

Website door BuroBeeldend en Census