Gecertificeerd basis paardencoach

Als Gecertificeerd Basis Paardencoach ontwikkel je de meest essentiële basisvaardigheden om op een goede en professionele manier paarden in te zetten voor mensen. Onderstaande opleidingen behoren tot dit pakket, wetende dat je alle opleidingen bij ons ook ‘los’ kunt volgen.

Prijs complete pakket á € 5.230
Duur 21 dagen

Inhoud van dit pakket ‘Gecertificeerd Basis Paardencoach’

Basisopleiding Paardencoaching (Basis 1) – 5 dagen – € 1.245,00 btw vrij
Systemische Paardencoaching (Basis 2) – 4 dagen € 995,00 btw vrij
Paardencoaching en Trauma – 4 dagen € 995,00 btw vrij
Algemene Coaching Vaardigheden – 8 dagen – € 1.995,00 btw vrij

Alle opleidingen bij ons ook ‘los’ kunt volgen. Door op de links te klikken, kom je bij de inhoud van de betreffende opleiding, waar je meer gedetailleerde informatie vindt over de opleiding zelf.

Wat leer je per module?

  • In de Basisopleiding Paardencoaching krijg je alle basisvaardigheden mee van wat paarden kunnen laten zien in reactie op de spanning van mensen.
  • In de opleiding Systemische Paardencoaching gaan we een stapje verder in het systemische stuk, want paarden reageren nu eenmaal heel fijngevoelig op spanningen bij mensen die vanuit de familie-achtergrond komen.
  • In de opleiding Paardencoaching en Trauma zoomen we in op wat je beter wel en niet kunt doen als blijkt dat het paard reageert op spanning van de cliënt die met een groter of kleiner trauma te maken heeft.
  • In de opleiding Algemene Coaching Vaardigheden krijg je de essentiële vaardigheden aangereikt om een cliënt op een professionele manier te begeleiden. Deze technieken zijn ook erg handig om met iedereen uit je omgeving om te gaan.

Vrijstelling

Voor de opleiding Algemene Coaching Vaardigheden kun je vrijstelling krijgen als je elders al een opleiding hebt gedaan op dit vlak, of als je ervaring hebt opgebouwd in het bedrijfsleven. Dan vragen we je om een checklist in te vullen en om aan te tonen dat je over voldoende vaardigheden beschikt. Daarmee kunnen we bepalen of de inhoud voldoende aansluit bij de kwaliteit die wij nastreven.

Korting en betaling

Neem je het pakket tot Gecertificeerd Basis Paardencoach inclusief de 10% korting, dan krijg je bij inschrijving een factuur van 10% aanbetaling voor het geheel aan opleidingen. De totaalsom dient voor aanvang van de eerste module betaald te zijn. Je hebt vervolgens twee jaar de tijd om de opleidingen in je eigen tempo te volgen. Iedere module bieden wij enkele keren per jaar aan.

Wil je een losse opleiding volgen, dan krijg je per opleiding een factuur. Hierbij is geen 10% korting inbegrepen.

     De ervaring van Piet Verhoeven

“Hierdoor ben ik overtuigd geraakt van de werking van paardentherapie: echt een AANRADER!”