Webinar Paardencoaching en ondernemerschap
Ondernemerschap

Schrijf je in voor het webinar!

Ondernemerschap, je houdt ervan of je vindt het vreselijk.

Als paardencoach ben je waarschijnlijk goed in het aanvoelen van mensen en paarden. Maar je moet je dienstverlening nog wel onder de aandacht brengen van toekomstige klanten. Bied je je aan als ‘de oplossing voor alles’? Of ga je kiezen voor een bepaalde doelgroep? En waar baseer je dan je keuze op?

Het webinar Ondernemerschap bieden we regelmatig aan speciaal voor paardencoaches die moeite hebben met het opzetten of uitbreiden van hun praktijk. Zo bieden we de paardencoach op een snelle en degelijke manier praktische handvatten om stevige stappen te zetten.

Wij maken daarbij gebruik van onze jarenlange ervaring in de paardencoachbranche. Als marktleider weten we beter dan wie ook welke ontwikkelingen er gaande zijn en hoe je daar het beste op kunt inspringen.

Dit webinar wordt gegeven door Paul Tonino, mede-eigenaar van Caprilli. Paul is een ervaren ondernemerscoach die samen met Sylvia Caprilli heeft laten groeien tot het toonaangevende bedrijf vandaag de dag. Door zijn kennis en kunde te delen, kun jij als paardencoach daar gebruik van maken voor je eigen praktijk.

 Informatie en inschrijven:
Maandag 27 mei 2024 10.00- 11.00 uur
Onderwerp: Ondernemerschap
Door: Paul Tonino
Prijs: 47,-
Aanmelden via de link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/UDPErgRuDc

Schrijf je in via de link of QR code. Nadat je bent ingeschreven, ontvang je op de vooravond van het webinar een mail met de deelnamelink.

We zien je graag online!

qr-code