Webinar ‘Volg het Paard’

Webinar Volg het Paard

Vanwege groot succes en herhaalde vraag geven we op woensdag 12 juni om 10.00 uur weer het webinar ‘Volg het paard’. 

Dit is een webinar om je paardencoachkunsten verder fijn te slijpen, wat je observatievermogen vergroot, je coach technieken verfijnt en je wederom bevestigt hoe belangrijk het is om het paard te volgen en trouw te blijven. 

Juist omdat het paard in de eerste paar seconden al álle informatie laat zien over de mogelijke blokkades bij de tweebenige kuddegenoot, is paardencoaching simpel en moeilijk tegelijk. We kunnen het haast niet geloven dat paarden zo snel en zo zuiver weerspiegelen. En juist daarin zit ‘m de kracht. 

Onze mantra: “Volg het paard en blijf trouw aan het paard” is iedere keer weer je belangrijkste houvast als paardencoach tijdens een sessie. Gedurende de opleidingen ben je hier veel mee bezig, maar hoe houd je je observatievermogen scherp en blijf je up to date? Daar helpt dit regelmatig terugkerende webinar bij door steeds opnieuw naar korte filmpjes te kijken en te reflecteren en overleggen met collega paardencoaches. 

Iedere paardencoach is uitgenodigd om dit webinar te volgen, of je nou veel of weinig ervaring hebt. We kunnen altijd veel van elkaar leren en soms is het ook nodig om dingen af te leren. Doe je weer mee? 

Woensdag 12 juni 10.00 uur – 11.15 uur
Onderwerp: Paardencoaching – Volg het paard
Door: Sylvia Bosveld
Prijs: € 47,-
Aanmelden via de link:  of QR code. https://www.ticketkantoor.nl/shop/hgVlMmgkcp

qr-code

Nadat je bent ingeschreven, ontvang je op de vooravond van het webinar een mail met de deelname link.

Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay automatisch per mail.