Webinar ‘Paardencoaching, wat is dat eigenlijk?’

Paardencoaching, wat is dat eigenlijk?

Vraag 10 mensen en je krijgt 10 verschillende antwoorden. Van ‘vaag en zweverig’ tot ‘het paard is beter dan mijn psycholoog’. Er zijn veel verschillende opvattingen over wat paardencoaching is en doet. Ook zijn er diverse manieren waarop paarden worden ingezet voor mensen. Maar wat is het dan precies dat paarden doen?

 Dat gaan we uitleggen in dit webinar.

We gaan het een en ander vertellen over de natuur van paarden en waarom ze van betekenis kunnen zijn voor mensen. Ook leggen we uit hoe wij mensen van onze natuur zijn afgeraakt, en hoeveel problemen en uitdagingen dat ons brengt. Bovendien lichten we toe waarom wij dénken last te hebben van lichamelijke en psychische klachten, maar hoe dat eigenlijk anders zit.

Want heb je er al eens bij nagedacht welke invloed jouw gezin van herkomst op je heeft? Oftewel, wat het met je heeft gedaan als klein kind dat je vader of moeder er niet was? Of misschien wel er was, maar niet beschikbaar voor jou door trauma of depressie? 

Die impact is enorm groot, hoewel we ons daar niet van bewust zijn. Tel daarbij op dat we liever geen emoties toelaten en serieus over onze grenzen heen gaan, en je hebt garantie op een burn-out of depressie. En de paarden? Die malen daar niet om. Die confronteren ons vriendelijk en doordringend met ‘dat wat we een plekje hebben gegeven’. 

Benieuwd naar wat paardencoaching voor jou kan betekenen?
Sluit je aan bij het webinar. Het is gratis! 

Informatie en inschrijven:
Dinsdag 14 mei 2024 10.00 uur
Onderwerp: Wat is Paardencoaching?
Door: Sylvia Bosveld
Prijs: Gratis!
Aanmelden via de link: https://caprilli-coaching-training.webinargeek.com/paardencoaching-wat-is-dat-eigenlijk

Nadat je bent ingeschreven, ontvang je een mail met de deelnamelink.
Kun je niet op de dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay per mail. 

Zien we je online? Wij kijken er naar uit! 😊