Eind mei is de eerste Opleiding Systemisch Coachen succesvol afgesloten met tevreden deelnemers en een blije trainer!

In april dit jaar zijn we van start gegaan met de 8 daagse Opleiding Systemisch Coachen. De aanloop tot deze opleiding heeft wat voeten in de aarde gehad, maar uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een mooie en zeer leerzame opleiding. Al na de eerste opleidingsdag waren de deelnemers erg enthousiast over de inhoud, maar zeker ook over de trainer Elmer Hendrix. Enkele deelnemers gaven gelijk al aan om naast deze opleiding nog meer te willen leren over het Systemisch Coachen.

Wij zijn als organisatoren ook erg tevreden over hoe de opleiding is verlopen, de wijze waarop Elmer de opleiding heeft gegeven en over de aansluiting die deze opleiding biedt bij het Systemisch Paardencoachen. De deelnemers zien de absolute meerwaarde van deze opleiding bij hun werk als coach en paardencoach.

Ben je benieuwd naar deze opleiding? Kom dan zaterdag 24 juni naar onze Open Locatie middag in Barneveld en ontmoet Elmer Hendrix. Elmer zal je zeker enthousiast maken over systemisch coachen in het algemeen en de toepassing met paarden in het bijzonder.