Inmiddels werken we alweer bijna een jaar vanuit onze eigen locatie in Barneveld en hebben we regelmatig weer wat nieuws.

De mensen die het afgelopen jaar een opleiding hebben gevolgd, hebben gezien hoe we elke paar weken weer wat af hadden en weer wat nieuws aan en op onze locatie hebben toegevoegd. Aldoende raakt de locatie steeds meer aangekleed en lijken de deelnemers het hier naar hun zin te hebben. En dat is toch waar we het allemaal voor doen!

De laatste nieuwe aanschaf betreft ‘warmtekussens’ waar we in de winterperiode op kunnen zitten tijdens de paardencoaching in de bak. Dit is eigenlijk een soort stoelverwarming, maar dan met losse kussens. De deelnemers aan de Basisopleiding Paardencoaching – Intensive Week, die we voor het eerst ook in de winter hebben gehouden, hebben de kussens kunnen uitproberen en die waren er erg enthousiast over! In combinatie met de bekende dekentjes en natuurlijk het tussentijds opwarmen bij de houtkachel, wordt paardencoaching in de winter steeds aangenamer.