Veelal vragen onze cursisten tijdens vervolg-trainingsdagen of Sylvia nogmaals een sessie paardencoaching wil voordoen, zodat de deelnemers goed kunnen kijken, luisteren en beleven hoe ze dat precies doet. Zeker voor de paardencoaches die al wat meer ervaring hebben met de basisvaardigheden, is het interessant om de finesses van de paardencoaching beter te leren inzien en begrijpen, om het later zelf te kunnen gaan toepassen. Daarom hebben we de ‘Masterclass Paardencoaching’ in het leven geroepen.

In deze Masterclass zal Sylvia gedurende de hele ochtend sessies paardencoaching geven aan cliënten die zich daarvoor kunnen opgeven. Deze sessies worden dan begeleid van A tot Z, dus net zoals het gaat met cliënten die bij ons een traject doen en/of cliënten die zich aanmelden voor een sessie individuele paardencoaching. Het kan dus zijn dat er met onverwachte en onbewuste thema’s gewerkt wordt, waarbij zich van alles kan voordoen in de bak. Door deelgenoot te zijn van deze sessies en door al je vragen te kunnen stellen, versterk je je vaardigheden als paardencoach en ontwikkel je meer creativiteit in je eigen dienstverlening.

De Masterclass duurt van 09.30 tot circa 12.30 uur en de kosten zijn € 125,00 btw vrij per persoon. De data staan vermeld op de agenda van onze website. Ook voor niet-Caprilli Coaches is het mogelijk om deze dag te volgen; dan zijn de kosten € 150,00 btw vrij.