Zoals je wellicht weet zijn wij voortdurend innovatief in ontwikkeling met ons bedrijf, het aanbod van onze opleidingen en natuurlijk ook onze reïntegratie-activiteiten.

Aan de opleidingenkant wordt hard gewerkt aan een ‘Masteropleiding Systemische Paardencoaching’ met Sylvia Bosveld en Elmer Hendrix en aan een ‘Masteropleiding Paardencoaching & Trauma’ met Jubine Nijmeijer. Vanuit de feedback die wij van iedere deelnemer krijgen, is er veel vraag naar een verdere verdieping en verbreding op deze vlakken. Deze verdiepingsopleidingen zijn dan ook bedoeld voor ervaren (gecertificeerde) paardencoaches die al voldoende uren hebben gemaakt en die het vereiste opleidingsniveau hebben. De specifieke vereisten die aan deze masterclass opleidingen worden gesteld, gaan later bekend worden als deze gepland en gelanceerd worden.

Kenmerkend voor deze masterclass opleidingen zijn de kleine groepen, meerdere trainers, meer verdieping  in de theorie van de betreffende opleiding, en vooral ook het praktijkgedeelte.

Onze doelstelling is om in het eerste halfjaar van 2023 deze opleidingen te gaan aanbieden. Natuurlijk ontvangen jullie hierover nog meer uitgebreide informatie.