Afgelopen maart was het zover; het boek “Hoofd op hol” van Sylvia was beschikbaar!
Het was te merken dat veel mensen op dit boek zaten te wachten, gezien de enorme hoeveelheid bestellingen die wij ontvingen in de eerste drie dagen na het uitkomen van dit boek. Dat was voor ons hard doorwerken maar wel met heel veel trots en plezier!

Waar gaat dit boek nou eigenlijk over?
Je hoofd is op hol en je hersenen draaien overuren. Hoe kom je weer in verbinding met je lijf? Hoe leef je in het hier en nu? Dit boek laat je zien hoe paarden kunnen helpen je bewust te worden van opgebouwde spanning. Het effect is dat je leert ontspannen, in verbinding te zijn met je lijf en te leven in het moment.

Het boek “Hoofd op hol” is dus eigenlijk voor iedereen geschikt en vooral voor mensen die de dagelijkse druk voelen en dit beleven als een last. Hoe kom je nu weer tot jezelf, en hoe herken je de signalen die aangeven dat je in het rood zit?

Natuurlijk worden ook de paarden niet vergeten in dit boek, hoewel het vooral om mensen gaat en de herkenning en erkenning van drukte, stress die kunnen leiden tot overspannenheid en burn-out. De inzet van paarden voor mensen is natuurlijk een geweldig mooie en ook buitengewoon effectieve manier om uit je hoofd en in je lichaam te komen.

Sinds afgelopen week is ook de Engelstalige versie beschikbaar met als titel “Mind on the Run”. Zowel de Nederlandse als de Engelse versie zijn verkrijgbaar via onze website.