Met tien nieuwe collega’s in het land gaan wij reïntegratietrajecten uitvoeren voor het UWV!

Begin april hebben wij onze oproep geplaatst voor nieuwe onderaannemers die onder de naam van Caprilli reïntegratietrajecten willen uitvoeren in de eigen regio. Dat hebben we geweten… Wij kregen heel veel reacties van geïnteresseerden met hele diverse achtergronden. Verbazend was dat we ook veel reacties kregen van mensen die überhaupt nog geen paardencoachervaring hadden en daar ook niet in opgeleid waren.

De afgelopen maanden, waarbij we door het Coronavirus gedwongen werden om onze activiteiten aan te passen, hebben we goed besteed om alle reacties door te nemen, te beantwoorden en met de geschikte kandidaten een Zoom gesprek aan te gaan.

Het plan om nieuwe collega’s te werven stond al langere tijd op ons prioriteitenlijstje. Door de aanhoudende vraag vanuit de markt kregen wij steeds vaker verzoeken van cliënten uit het hele land om een reïntegratietraject te doen met de inzet van paarden. Mensen vinden het fijn om door een onbevooroordeeld paard geholpen te worden in hun proces. Je voelt je geaccepteerd en gezien door het paard en er hoeft niet zoveel bij gesproken te worden.

Cliënten hadden het er voor over om soms wel meer dan 150 km te reizen naar onze locatie in Barneveld, zodat ze maar een traject met de paarden konden doen. Dat is nu (bijna) opgelost, want we verwachten de komende maanden met de nieuwe collega’s te starten. Samen met de vier onderaannemers die al langer voor ons werken, komen we uit op een totaal van 14 collega’s. Deze coaches zitten verspreid door het hele land en gaan in de eigen regio reïntegratietrajecten uitvoeren, met natuurlijk de paardencoaching als specialisatie!

Wij kijken erg uit naar de samenwerking met deze nieuwe collega’s. Wanneer alle formele zaken geregeld zijn, kun je op onze website kennismaken met de nieuwe reïntegratie collega’s en zien in welke regio zij zitten.