Naar aanleiding van onze openstaande vacature voor Reïntegratie- en Paardencoaches hebben wij ook veel aanmeldingen gekregen van paardencoaches die hun opleiding bij een collega-opleidingsinstituut hebben gevolgd. Aangezien wij alleen onze eigen Caprilli Coaches inzetten voor de opdrachten die wij krijgen, stonden wij in eerste instantie niet open voor ‘externen’. Nadat wij de eerste spontane motivatiebrieven hebben ontvangen, hebben we besloten dit toch maar open te stellen, aangezien mensen zich toch niet lieten weerhouden. 😉

Wij zijn gaan nadenken over hoe we deze stroom aan ‘externe paardencoaches’ konden ontvangen en omzetten tot een situatie waarbij iedereen baat heeft. Dat heeft er toe geleid dat we een verkorte ‘Caprilli kennismakingsopleiding’ hebben gevormd die de externe paardencoaches in staat stelt om op een verkorte en voordelige manier kennis te maken met ons en onze manier van paardencoaching geven. Dat is dus de ‘Verkorte Basisopleiding Paardencoaching’ geworden.

Deze verkorte opleiding is een manier om je als externe paardencoach te kunnen aansluiten bij ons netwerk van Caprilli Coaches. In de tweedaagse opleiding maak je kennis met onze basisvaardigheden en systemische vaardigheden paardencoaching. Doordat je het aan den lijve ondervindt, kun je goed afwegen of het je aanspreekt of niet en in welke mate onze manier overeenkomt met jouw manier van paardencoaching geven. Ook leren wij van Caprilli Coaching & Training jou goed kennen; persoonlijk, maar ook de mate waarin je je wilt en kunt ontwikkelen. Er is immers geen betere manier om dat uit te vinden dan via het paard. Dit is voor ons van essentieel belang, want als je voor ons als onderaannemer aan de slag gaat, dan gaan onze (vaak kwetsbare) cliënten door jou begeleid worden in de bak.

Na het volgen van deze opleiding kan het zijn dat we samen concluderen dat je nog wat technieken en vaardigheden met betrekking tot paardencoaching of algemene coaching tekort komt om je te kunnen aansluiten bij ons netwerk van Caprilli Coaches. Dan kun je eventueel bij ons een opleiding doen om je daar verder in te verdiepen, zodat je toch in het netwerk kunt worden opgenomen. Uiteraard is dat je vrije keuze.

Caprilli Coaching & Training timmert hard aan de weg voor wat betreft het inzetten en toepassen van paardencoaching voor diverse doelgroepen mensen. Ons streven is om te komen tot een landelijk dekkend netwerk aan kwalitatief hoogwaardige paardencoaches, die als onderaannemers voor ons trajecten kunnen uitvoeren. Dit netwerk zetten wij in voor o.a. het UWV, gemeenten en organisaties. De mensen met wie wij als onderaannemer in zee gaan, zijn altijd onze eigen Caprilli Coaches. De verkorte opleiding is een snelle en voordelige mogelijkheid voor extern opgeleide paardencoaches om bij ons netwerk te kunnen aansluiten. Zonder deelname aan deze opleiding, is dat niet mogelijk.

Voor meer informatie en vragen kun je ons mailen op info@caprillicoaching.nl.