Toen wij in 2016 in Barneveld kwamen wonen, hadden we nog niet eerder gehoord van de ‘Espeterhoeve’ (www.espeterhoeve.nl). Eenmaal ingezetenen, hoorden we dat mensen van heinde en verre hier naartoe komen om te genieten van die leuke stek met mooie meubels, potterie, bloemen, kleding en uiteraard lunches, High Tea en gebak in het restaurant. Toch maar eens gaan kijken…

Na ons eerste bezoek waren we er niet meer weg te slaan; zo’n fijne plek om te zitten en lekker te eten! Inmiddels sluiten we al onze reïntegratie trajecten met de klanten daar af, onder het genot van koffie/thee met gebak of lunch.

Superblij zijn we dan ook met onze samenwerking met de Espeterhoeve; het is nu mogelijk om een workshop paardencoaching bij ons te reserveren (met minimaal twee personen) en dan af te sluiten met een heerlijke High Tea voor de aantrekkelijke aanbiedingsprijs van € 175,00 pp incl. BTW. Hoe leuk is dat? Dit alles hebben we High tea + See Me genoemd!!

Heb je interesse om met een vriend, vriendin, familie of collega, jezelf en elkaar te trakteren, stuur dan een email naar info@caprillicoaching.nl.

Voor meer informatie kan je hier de folder downloaden.  Op de website van de Espeterhoeve krijg je een mooie indruk wat zij allemaal te bieden hebben.