In het najaar starten wij een Opleiding Systemische Paardencoaching met een Kudde. Deze opleiding is een vervolg en verdieping op de Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching.

Van deelnemers aan de Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching kregen wij het verzoek voor een verdieping/verbreding op het gebied van Systemische Paardencoaching. Hierbij kwam herhaaldelijk de vraag naar voren om te werken met 2 of meerdere paarden en de kudde als geheel. Hoe is de interactie tussen de verschillende paarden in reactie op systemische dynamieken bij mensen? Hoe kun je dit begeleiden, maar vooral ook helder en duidelijk houden voor cliënten? Zomaar een aantal punten waar wij  antwoord op geven met deze Opleiding Systemische Paardencoaching met meerdere paarden.

De opleiding bestaat uit 1 blok van 2 dagen. Op dag 1 wordt gewerkt met 2 of meer paarden in de bak en op dag 2 met de hele kudde op het land (afhankelijk van de weersomstandigheden). De specifieke inhoud van deze opleiding gaan we in de komende weken uitwerken en wordt dan gepubliceerd op onze website.

De kosten voor deze opleiding bedragen € 395,00 btw vrij, inclusief koffie, thee, lekkers en de welbekende uitgebreide lunch. De groep is maximaal 10 deelnemers groot.
Data: deze 2 daagse opleiding staat gepland voor ma 2 en di 3 oktober 2017.

Voorwaarde om aan deze opleiding te kunnen deelnemen, is dat je Basisopleiding 2 – Systemische Paardencoaching hebt afgerond. We gaan immers in het werken met 2 of meer paarden namelijk verder op waar Basisopleiding 2 gestopt is.
Met vragen over de opleiding en voor-inschrijving kun je mailen naar info@caprillicoaching.nl.