Laatste mogelijkheid voor de STAP-subsidie 2022
nummer 1 in paardencoaching
Op dinsdag 1 november a.s. om 10.00 uur gaat de nieuwe, en voor dit jaar de laatste, inschrijfperiode voor het aanvragen van de STAP-subsidie van start. De subsidie kun je aanvragen voor opleidingen die starten tussen 29 november 2022 en 31 maart 2023.

Heb je dit jaar nog geen gebruik gemaakt van deze mogelijkheid, dan is nu je kans om voor dit jaar de subsidie nog te verkrijgen. Als je al wel de STAP-subsidie hebt ontvangen, dan kun je op 2 januari 2023 weer een nieuwe aanvraag indienen.

Zoals al eerder beschreven, is de subsidie  een mooie kans om deel te nemen aan onze opleidingen wanneer je dit zelf minder goed kunt betalen, maar zeker ook voor iedereen die nog opleidingswensen heeft. Daarnaast kun je de STAP-subsidie ook gebruiken voor onze nieuwe Vaardigheidstraining Mentale Weerbaarheid. Deze training wordt door de senior coaches van Caprilli Coaching georganiseerd en gegeven. Hierdoor kunnen we deze training op veel plaatsen in het land aanbieden.

Heb je interesse en tijd om op 1 november a.s. de aanvraag te doen, stuur ons dan een mail voor het STAP-aanmeldbewijs dat je nodig hebt om de subsidie van maximaal € 1.000,00 aan te vragen.

Om een kans te maken voor de subsidie, is het van belang om ruimschoots op tijd in te loggen in het STAP-systeem en klaar te zitten om je aanvraag in te dienen. De verwachting is dat de belangstelling extra groot zal zijn omdat dit de laatste mogelijkheid is voor 2022.

Voor uitleg over de STAP-subsidie kun je bijgevoegd documentje downloaden.
Heb je na het lezen van dit document nog vragen? Stuur dan een mail aan Paul@caprillicoaching.nl.