In samenwerking met Caprilli Coach Annelie Brinkhof, professioneel zangeres, zijn we bezig om een mooi nieuw programma te ontwikkelen waarbij klank/zang en paardencoaching gecombineerd worden.

Door het maken van geluid worden bij mensen blokkades in het lichaam opgelost. Nu hebben we de combinatie met paardencoaching gemaakt en zien we dat dit nog extra doorwerkt in de ontspanning bij mensen. Onder leiding van Annelie Brinkhof en Sylvia Bosveld is een eerste try-out gedaan met een groep zangers. Deze try-out stond vooral in het teken van observeren wat er gebeurt en hoe het paard reageert wanneer de deelnemers zingen of klanken voortbrengen. Het is indrukwekkend wat we daarin gezien, gevoeld en meegemaakt hebben en dit vraagt om een vervolg. Binnenkort staat de tweede try-out gepland, waarin we werken met mensen die geen ervaring hebben met zingen.

Na deze tweede try-out gaan we op basis van de ervaringen een programma opstellen dat we dit jaar nog willen aanbieden. In de nieuwsbrief en op onze site ga je binnenkort meer informatie aantreffen.