Caprilli Coaching & Training biedt nu de laagdrempelige mogelijkheid aan voor het kennismaken met Paardencoaching voor studenten.

Vaak krijgen wij de vraag van studenten of ze bij ons kunnen meekijken en/of stage lopen om zo meer te leren over hoe paardencoaching in z’n werk gaat en te zien wat het effect is op mensen. De scholen en onderwijsinstellingen die wij al eens benaderd hebben voor een mogelijke samenwerking, staan nog niet zo open voor nieuwe ontwikkelingen op dit gebied. En dat is jammer, want wij ervaren dagelijks de toenemende vraag vanuit cliënten (zowel van kinderen, jongeren als volwassenen) naar begeleiding met inzet van dieren.

Nu kunnen we vanwege de privacy gevoeligheid niet zomaar mensen laten ‘meekijken’ tijdens de sessies paardencoaching, maar vinden we het wel belangrijk dat jonge mensen de mogelijkheid krijgen om deze nieuwe manier van begeleiding te kunnen zien en ervaren.

Daarom bieden we vanaf heden studenten de mogelijkheid om mee te doen aan een workshop paardencoaching voor € 25,00. Je bent dan deelnemer aan de workshop, zodat je én zelf een sessie met het paard krijgt én ook de sessies van de andere deelnemers bijwoont. Het is heel bijzonder om te zien en merken hoe één en hetzelfde paard (totaal) anders kan reageren op de verschillende personen die bij hem of haar in de bak komen te staan.

Dus, ben je student aan een opleiding die gaat over de begeleiding van mensen en/of dieren en heb je interesse om meer te leren over paardencoaching? Meld je dan aan via de mail op info@caprillicoaching.nl. Vermeld daarbij je school, opleiding en studentnummer en geef graag je voorkeursdatum voor een workshop aan, zodat we kunnen kijken of er een plaatsje vrij is op die datum. De data van de workshops vind je op onze website onder de agenda. Per workshop kan 1 student deelnemen.

Graag tot ziens!

Sylvia Bosveld