Ron Ravenschot

Toen ik niet zo lekker in mijn vel zat, ben naar mijn huisarts gegaan met de vraag of een psycholoog iets voor mij zou kunnen betekenen. Echter, de wachttijd was erg lang. Toen ben ik op zoek gegaan naar een alternatief.

Ik heb zes sessies paardencoaching gevolgd en viel van de ene verbazing in de andere! Ik zag via het paard mijn eigen gedrag gespiegeld worden. Door het doorvragen van de coach kon ik met mijzelf aan de slag. Dit heeft voor een ware omslag gezorgd in mijn leven; ik kan nu beter relativeren, weet beter wie ik ben, waar ik voor sta, wat mijn kwaliteiten en valkuilen zijn. Daarnaast ben ik rustiger en meer bewust van mijn doen en denken.

Mijn coach vroeg of de Basisopleiding Paardencoaching ook iets voor mij zou kunnen zijn. Ik was super enthousiast, want dit was de spijker op de kop! Ik voelde mij als een vis in het water bij Caprilli, onder de bezielende leiding van de trainster en het fijne oefenen met de maatjes van mijn opleiding. Dag na dag voelde ik mijzelf groeien. Na de basisopleiding wilde ik meer en heb ik me gelijk voor het hele pakket tot Gecertificeerd Paardencoach ingeschreven.

Coaching is het in beweging brengen van mensen. Dat doen de trainers van Caprilli op een fijne, leuke, ontspannen, en soms confronterende manier. Ik heb genoten van de opleidingen en raad deze ook bij iedereen aan. Ik heb een leven voor-Caprilli, en een veel leuker leven na-Caprilli.