Aafke Beeloo

Ik heb meerdere opleidingen bij Caprilli afgerond (kunnen er in de toekomst altijd nog meer worden ?), waaronder de Basisopleiding Paardencoaching en de opleiding Systemische Paardencoaching. Ik heb beide opleidingen met onwijs veel interesse, plezier en voldoening gevolgd en afgerond. Vol overtuiging dat dit HET voor mij was waar ik mijn ei in zou kwijt kunnen, wat helemaal bij mij past. En inderdaad: die verwachting heeft Caprilli volledig waargemaakt!

Het begint eigenlijk al bij binnenkomst tijdens de opleidingsdagen. Er is ruimte voor iedereen persoonlijk om even te landen voor we aan de slag gaan. Er is ruimte om ieders verhaal vol oprechte interesse te horen. De sfeer voelt al bijna direct als een veilige warme woonkamer waar je met een soort van ‘nieuwe familie’ je diepste gevoelens zonder schaamte of moeite kunt delen. Wetende dat er niet geoordeeld wordt en dat ieders verhaal binnen de groep blijft. Dit smeedt direct een oersterke basis om nog een stapje verder te durven, kunnen en mogen gaan. Namelijk door met elkaar de sessies paardencoaching te ondergaan en te leren van en met elkaar.

Ik begon aan deze opleidingen toen ik nog erg zoekende was qua werk wat ik nu kon doen, wat bij me paste en wat haalbaar zou zijn. Zonder auto, zonder paard en met weinig ervaring met paarden, heb ik inmiddels mijn rijbewijs gehaald en een eigen auto gekocht. Op dit moment ben ik zelf de trotse eigenaar van mijn lieve blinde paard Taina en haar Shetlander maatje Loesje. Ondertussen ben ik bezig om mijn eigen bedrijf als paardencoach op te zetten. Wie had dat gedacht?!