Open middag paardencoaching

Regelmatig plannen we open middagen om je de gelegenheid te geven kennis te maken met ons, onze locatie, onze manier van paardencoaching, de opleidingen en andere dienstverlening die we geven. Je bent van harte welkom! 

Kennis maken

Op de open middag gaan we eerst kennismaken onder het genot van een kop koffie of thee en natuurlijk iets lekkers. Wij zullen ons voorstellen en vertellen over wat we doen, wat ons drijft en welke belangrijke rol de paarden daarin spelen. We vinden het ook leuk om iets van jou te horen over wie je bent en waar je interesse precies naar uitgaat.

Demonstratie

Daarna gaan we naar de bak en geven we een demonstratie van onze manier van werken met de paarden. Hierbij krijgen enkele deelnemers de mogelijkheid om bij het paard te staan. Dit geeft een mooi voorbeeld van hoe paarden reageren als ze helemaal vrij zijn om contact te maken met hun ‘tweebenige kuddegenoot’. En ook hoe wij de signalen van het paard benoemen, uitleggen vanuit de paardentaal en bevragen aan de persoon die erbij staat wat diegene herkent over zichzelf.

Napraten

Na de demonstratie gaan we weer naar de gezellige en warme instructieruimte met houtkachel om na te praten en kun je al je vragen stellen. Bij afronding krijg je nog een aardigheidje mee en vervolgens zwaaien we je uit. Mocht je nog persoonlijke vragen hebben, blijf dan gerust nog even, dan bespreken we dat naderhand.

Praktische informatie

De ontvangst op de open middag is vanaf 13.30 uur en om 14.00 uur starten we met het programma. Kom dus graag op tijd. Tussen 16.00 en 16.30 uur ronden we af en gaat iedereen weer naar huis.

Parkeren kan op de parkeerplaats ‘achter’ bij de beek, waar voldoende parkeergelegenheid is. We zullen je ook opvangen, zodat je weet waar je moet zijn.

Onze open middagen worden altijd heel goed bezocht, vandaar dat we een maximum aantal deelnemers aanhouden. Zodoende krijgt iedereen voldoende aandacht en kun je alle vragen stellen die je hebt. We vragen je om je vantevoren aan te melden via de inschrijflink. Deelname is gratis na aanmelding. Graag tot ziens!

De ervaring van Dirk van Garderen

“Integer, trouw aan het paard, eerlijk en professioneel”