Maandag 21 november a.s. organiseren wij weer een open middag voor iedereen die geïnteresseerd is in paardencoaching in het algemeen en in onze dienstverlening in het bijzonder. Op deze middag maak je kennis met ons van Caprilli Coaching & Training, de wijze waarop wij paardencoaching geven en met ons aanbod aan opleidingen, trainingen en workshops. Een belangrijk deel van de middag staat in het teken van het ervaren van paardencoaching. Twee of drie mensen krijgen de kans om zelf bij het paard te staan, maar ook het zien van de verschillen in hoe paarden reageren, geeft veel informatie over hoe paardencoaching ingezet kan worden.

Natuurlijk is er vooraf, tijdens en na afloop van de demonstratie uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen. Als je interesse hebt, geef je dan op via onderstaande link of stuur een mail aan info@caprillicoaching.nl. Het aantal beschikbare plaatsen beperken wij zodat een ieder tijd en ruimte heeft om zijn/haar vragen te stellen.

De middag start om 13.30 uur met de inloop, waarna het programma om 14.00 uur start. Om circa 16.30 uur eindigt de middag met een uitloop tot circa 17.00 uur. Graag verwelkomen wij je op de open middag van 21 november in Barneveld!

[av_button_big label=’Boek nú deze opleiding!’ description_pos=’below’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,/open-middag/open-middag-paardencoaching-2/#nuboeken’ link_target=” title_attr=” color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-highlight’ custom_bg_hover=’#444444′ color_font=’theme-color’ custom_font=’#ffffff’ id=” custom_class=” av_uid=’av-8l52d’ admin_preview_bg=”][/av_button_big]