Supervisiedag

Kennismaking

Regelmatig organiseren wij een kennismaking door middel van een open avond of middag voor iedereen die geïnteresseerd is in onze opleidingen Paardencoaching, Algemene Coaching en Systemisch Werk. Op deze avond of middag gaan we naast een uitleg over wie wij zijn en wat wij doen, vooral ook paardencoaching in de bak ervaren. Dit is de beste manier om de wijze waarop wij paardencoaching geven en inzetten, te demonstreren.

Ook voor mensen die niet direct interesse hebben in één van onze opleidingen, maar wel willen weten wat Paardencoaching is en op welke manier dit toepasbaar is, is deze avond of middag een uitgelezen kans om je nieuwsgierigheid te bevredigen.

De open avond of middag is gratis. Wel dien je je via een mailtje aan info@caprillicoaching.nl aan te melden. Om iedere deelnemer aan deze kennismaking een goed beeld mee te geven over Caprilli Coaching & Training en de manier waarop wij werken, hanteren wij een maximaal aantal deelnemers. Onze ervaring is dat deze avonden en middagen snel vol zitten, dus wees er snel bij en stuur een mail aan info@caprillicoaching.nl.

De eerstvolgende kennismaking is op maandagmiddag 4 april 2016 in Stoutenburg.