Alletta Koster – Partner van veteraan

Enkele jaren geleden heb ik voor het eerst kennis mogen maken met paardencoaching. Helemaal open ging ik naar Caprilli, om daar helemaal onder de indruk weer vandaan te komen. Wát een bijzonder gevoel dat de paarden bij mij losmaakten. Emoties in allerlei gradaties, maar vooral de ruimte die het me gaf in mijn eigen ik. Klachten waar ik al heel lang mee liep, werden zachter of kon ik een plek naar de achtergrond geven. Dit gevoel van in je eigen kracht staan met behulp van het paard, dat geeft zo’n goed gevoel!

Omdat de paardencoaching mij en mijn partner zoveel gebracht heeft, groeide de wens om dit zelf ook te mogen doorgeven aan anderen. Ik ben bij Caprilli begonnen aan de opleidingen tot paardencoach en mag me inmiddels Gecertificeerd Paardencoach noemen. In de diverse sessies tijdens de opleidingen heb ik heel veel mooie en bijzondere reacties tussen paard en mens gezien. De paarden reageren zo puur en eerlijk!

Caprilli is voor mij een combinatie van zeer ervaren en betrokken mensen, met een fijne kudde paarden. Ik ben blij dat ik van hun kennis en kunde heb mogen leren om dit alles zelf te gaan doorgeven.

Aletta Koster, partner van Rob Koster