Saskia Roelofsen

Mijn naam is Saskia Roelofsen (1969) en ik verzorg reïntegratiedienstverlening voor Caprilli op de locatie van Het Terphuis, een monumentale boerderij in Poortugaal. Mijn werkgebied is voor cliënten vanuit de regio Rotterdam / Zuid-Holland.

Na 10 jaar werkervaring als coach, trainer en therapeut heb ik sinds 2019 paardencoaching hieraan toegevoegd. Hiervoor heb ik meerdere opleidingen en bijscholingen gevolgd (o.a. talentontwikkeling, stressmanagement, trauma en herstelwerk). Deze hebben samen met de paardencoach opleidingen de basis gelegd voor het werken met paarden. Paarden geven directe feedback maar hebben geen oordeel, dat maakt ze minder bedreigend en zeer geschikt voor persoonlijke groei en herstel.

Het is voor mij een voorrecht om mijn passie voor mensen en paarden te kunnen combineren en een groot gedeelte van mijn werk buiten op een inspirerende plek te kunnen doen. Werken met behulp van paarden is voor mij een hele natuurlijke vorm, die ruimte creëert voor nieuwe, verrassende inzichten en echte, blijvende verandering.