Webinar ‘Volg het Paard”

Locatie opleiding:

Op dinsdag 13 februari om 10.00 uur geven we het webinar ‘Volg het paard’. Paardencoaching is ongelofelijk simpel en moeilijk tegelijk; simpel, want het paard laat in de eerste paar seconden álle informatie zien over de blokkades bij de tweebenige kuddegenoot. Moeilijk, omdat wij mensen niet zo simpel kunnen denken.

In onze opleidingen leren we de deelnemers de volgende mantra: “Volg het paard en blijf trouw aan het paard, want die zit er nooit naast”. Maar het vergt een geoefend oog om objectief te zien wat het paard wel of niet doet, zonder in te vullen vanuit je eigen perspectief.

In dit webinar gaan we aan de hand van korte filmpjes observeren wat we het paard in de eerste paar seconden zien doen in reactie op een cliënt. Vervolgens bespreken we wat het paard vanuit de paardentaal mogelijk bedoelt. Tenslotte koppelen we een open vraag aan de cliënt terug.

Iedere paardencoach is uitgenodigd voor dit webinar, of je nou veel of weinig ervaring hebt. We kunnen altijd van elkaar leren en soms is het ook nodig om dingen af te leren. 😀 Doe je mee?

Dinsdag 13 februari 10.00 uur – 11.30 uur
Onderwerp: Paardencoaching – Volg het paard
Door: Sylvia Bosveld
Kosten: €47,-
Aanmelden via de link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/InKKJHgvaL

Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je de replay automatisch per mail.

Opleiding verlopen

Opleiding details

    Deel deze opleiding
    Voeg toe aan je agenda