Webinar Paardencoaching & Team Ontwikkeling

Locatie opleiding:

Op vrijdag 2 februari om 10.00 uur geven we het webinar Paardencoaching en Team Ontwikkeling. Lange tijd hebben bedrijven niet opengestaan voor paardencoaching. Een leuke middag met het team was wel oke, maar het moest vooral niet te diep gaan. Daar lijkt nu verandering in te komen.

Misschien hebben de beslissende managers het altijd al wel aangevoeld; paarden reageren op de onderstroom en die mag liever niet boven komen. Nu de hele wereld op z’n kop lijkt te staan met alle crisissen van dien, is de tijd rijp om de onderstroom boven water te krijgen.

In dit webinar geven Rémi van der Elzen en Sylvia Bosveld de belangrijkste aandachtspunten weer van wat er in bedrijventeams speelt en hoe je daar met de paarden prachtig op kunt inspelen. Rémi is een hele ervaren teamcoach met talloze verandertrajecten op haar naam. Sylvia is de specialist is paardencoaching en heeft veel ervaring met teams. Gezamenlijk zijn zij de ideale combinatie om de onderstroom bij bedrijventeams met behulp van paardencoaching helder te krijgen.

Vrijdag 2 februari 10.00 uur – 11.15 uur
Onderwerp: Paardencoaching en Team Ontwikkeling
Door: Rémi van der Elzen en Sylvia Bosveld
Prijs: Gratis!
Aanmelden via de link: https://caprilli-coaching-training.webinargeek.com/paardencoaching-en-team-ontwikkeling
Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay automatisch per mail.

Opleiding verlopen

Opleiding details

    Deel deze opleiding
    Voeg toe aan je agenda