Webinar ‘hoe geef ik een goede workshop Paardencoaching’

Locatie opleiding:

Online

We krijgen veel vragen van onze studenten over hoe je een goede workshop paardencoaching verzorgt; “Met hoeveel mensen kun je dat doen, hoe verdeel je de tijd, en hoe is dat voor het paard?”

Werken in workshopvorm heeft grote voordelen. Sterker nog; bij voorkeur heb ik tegenwoordig altijd minimaal twee personen bij hetzelfde paard. Juist omdat de deelnemers dan zelf kunnen zien dat het paard steeds anders reageert op een tweebenige kuddegenoot. Dit zorgt ervoor dat mensen nog veel overtuigder zijn van hun eigen ontmoeting met het paard.

Daarnaast heeft het werken in een groepje mensen nog meer voordelen. Benieuwd naar welke dat zijn? Kom vooral luisteren tijdens dit webinar! Tijdens en na de presentatie heb je de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat, die via de moderator gesteld worden aan de spreker.

Informatie en inschrijven:
Vrijdag 26 april 2024 10.00 – 11.15 uur
Onderwerp: Workshop Paardencoaching
Door: Sylvia Bosveld
Prijs: € 47,-
Aanmelden via de link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/cUKeddSnOl

Nadat je bent ingeschreven, ontvang je op de vooravond van het webinar een mail met de deelname link. Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay per mail.

Zien we je online? Wij kijken er naar uit! 😊

Opleiding verlopen

Opleiding details

    Deel deze opleiding
    Voeg toe aan je agenda