Webinar Paardencoaching en Weerstand

Locatie opleiding:

Online

Op donderdag 9 november om 10.00 uur houden we het webinar Paardencoaching en Weerstand. Want weerstand, wat is dat eigenlijk? Heb je daar al eens goed over nagedacht? En belangrijker nog; wanneer heb je dat? En waarom?
Weerstand komt bijna dagelijks voor in ieders leven. Meestal sta je er niet bij stil en overkomt het je gewoon. Maar wanneer je je bewust wordt, gaat er een wereld voor je open. Dat is handig voor jezelf, maar nog veel meer als je coach bent en mensen begeleidt in veranderprocessen.

In coaching krijg je te maken met weerstand bij je clienten, zeker als het tijdens paardencoaching is. Het paard reageert immers op spanning bij mensen en daar zit altijd weerstand bij, anders had die spanning er niet gezeten. Maar weerstand kan ook in jou als coach optreden. Wat kun je dan het beste doen, en wat vooral ook niet?

Caroline Duine geeft dit openbarende webinar. Zij is al jaren gebiologeerd door de verschijnselen die zich voordoen als mensen weerstand ervaren. Niemand anders kan het zo goed en grappig uitleggen als Caroline. Wedden dat je tijdens het webinar gaat opmerken wat weerstand met je doet? We dagen je uit om mee te doen! 😀

Donderdag 9 november 10.00 uur – 11.15 uur
Onderwerp: Paardencoaching en Weerstand
Door: Caroline Duine
Kosten: Gratis!
Aanmelden via de link: https://caprilli-coaching-training.webinargeek.com/paardencoaching-en-weerstand

Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay automatisch per mail.

Opleiding details

    Deel deze opleiding
    Voeg toe aan je agenda