UWV Perspectief, re-integratie

Caprilli Coaching & Training in UWV Perspectief

In het juli ’17 nummer van UWV Perspectief is een mooi artikel en filmpje verschenen over ons van Caprilli Coaching & Training.

Voor het UWV verlenen wij reïntegratie dienstverlening voor mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die een uitkering ontvangen via de WIA, WAO, Wajong en Ziektewet. Door het inzetten van paardencoaching, hebben wij een unieke manier van begeleiden binnen een re-integratie traject. Het voordeel van het inzetten van paarden voor mensen, is dat mensen het ten eerste leuk en fijn vinden, ten tweede niet perse (veel) hoeven te praten en ten derde dat het altijd positief confronterend, snel en duurzaam werkt.

Wil je ervaren welk effect paardencoaching op jou heeft? Kom dan naar de open ochtend, speciaal gericht op UWV cliënten die in aanmerking komen voor een traject ‘Werk Fit’ of ‘Naar Werk’. Voor actuele data, zie onder de agenda van onze website www.caprillicoaching.nl. Voor deelname graag even mailen aan info@caprillicoaching.nl, aangezien we een maximum aantal deelnemers aanhouden.

Graag tot ziens!