Webinar ‘Paardencoaching in de ouderenzorg’

Paardencoaching in de ouderenzorg

Locatie opleiding:

Online

Paardencoaching Centrum voor Paardencoaching en Caprilli Coaching & Training bundelen hun krachten in een baanbrekende nieuwe opleiding!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat twee pioniers in paardencoachland, Centrum voor Paardencoaching en Caprilli Coaching & Training, gezamenlijk een innovatieve opleiding hebben ontwikkeld voor paardencoaches en zorgprofessionals. Deze unieke samenwerking biedt ongekende mogelijkheden voor jouw persoonlijke en professionele groei.

Wat levert deze samenwerking jou op?

 • Innovatieve Opleiding: Profiteer van een combinatie van verschillende coachtechnieken die samen een robuuste basis vormen.
 • Uitgebreide Kennis: Maak gebruik van de gecombineerde expertise en ervaring voor diepgaand inzicht en effectievere (paarden)coachingtechnieken.
 • Grotere Impact: Vergroot je bereik en help meer mensen met de transformerende kracht van paardencoaching.

Met een vergrijzende bevolking is de behoefte aan effectieve ouderenzorg groter dan ooit. Onderzoek toont aan dat paardencoaching de levenskwaliteit van ouderen aanzienlijk kan verbeteren en een antwoord biedt op de toenemende sociale isolatie. Maak kennis met de opleiding in ons webinar van 27 juni a.s.

Deze opleiding richt zich op vier belangrijke thema’s binnen de ouderenzorg:

 • Algemeen Welzijn
 • Dementie
 • CVA
 • Parkinson

Ben jij een paardencoach met een hart voor ouderen(zorg)? Of een zorgprofessional met affiniteit voor paarden en de natuur? Dan is deze opleiding perfect voor jou!

Wat biedt deze vierdaagse opleiding jou?

 • Verdieping in het welzijn en de behoeften van ouderen, evenals kennis over aandoeningen zoals dementie, CVA en Parkinson.
 • Praktijkgerichte werkvormen en een kant-en-klaar groepsprogramma voor directe toepassing.
 • Specifieke ACT-werkvormen (Acceptatie en Commitment Therapie) die geschikt zijn voor de ouderenzorg.
 • Onderwijs door ervaren en specialistische paardencoaches die al jaren werkzaam zijn in de ouderenzorg met paarden.

Maak kennis met onze trainers:

Sieka Bos: Psychologe met wetenschappelijk onderzoek op het gebied van Paardencoaching en Dementie. Sieka heeft haar eigen zorgerf waar wonen, welzijn en zorg gecombineerd zijn. Ineke de Sterke: GZ-psycholoog, gespecialiseerd in de ouderenzorg met jarenlange ervaring in het werken met ouderen in het verpleeghuis, dagcentrum en thuiswonend.

Mis deze kans niet om je vaardigheden te verrijken en een verschil te maken in de ouderenzorg!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur ons een email of neem contact op met Centrum voor Paardencoaching of Caprilli Coaching & Training.

Meld je aan voor ons gratis webinar op donderdag 27 juni om 11.00 uur en ontdek alle ins en outs van deze unieke samenwerking en opleiding.

Informatie en inschrijven:
Donderdag 27 juni 2024 11.00 uur
Onderwerp: Paardencoaching in de ouderenzorg
Door: Sylvia Bosveld en Wendela den Tonkelaar
Prijs: Gratis!
Aanmelden via de link: https://caprilli-coaching-training.webinargeek.com/paardencoaching-in-de-ouderenzorg-3

Nadat je bent ingeschreven, ontvang je  van het webinar een mail met de deelname link.

Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay automatisch per mail.

Opleiding verlopen

Opleiding details

  Deel deze opleiding
  Voeg toe aan je agenda