Webinar ‘Mentale Weerbaarheid’

Locatie opleiding:

Online

Webinar Mentale Weerbaarheid

We leven in een tijd waarin steeds meer mensen te maken krijgen met stressklachten en burn-outklachten. Er is veel druk, er is wereldwijd onrust en alles gaat op hoge snelheid door. Dit soort klachten hebben een grote impact op het leven van mensen, zowel privé als in hun werk. De zorg kan in veel gevallen de vraag niet meer aan en door lange wachtlijsten zijn mensen steeds meer op zichzelf aangewezen.

Om beter met alle druk om te kunnen gaan, is het nodig dat mensen mentaal weerbaar worden. Mentale weerbaarheid is het vermogen om beter met stress en tegenslag om te gaan. In het bedrijfsleven, waar deadlines en hoge verwachtingen vaak nog steeds de norm zijn, kan dit het verschil maken tussen floreren en opbranden. Een hoge mentale weerbaarheid helpt mensen beter om te gaan met druk, waardoor ze energieker en effectiever worden. Maar het helpt ook bij het nagaan wat wel en niet goed voelt.

Sinds 2008 ontwikkelen wij trajecten op basis van paardencoaching om mensen beter in balans te laten zijn en de resultaten zijn zeer positief.
We hebben samenwerkingen met UWV, GGZ, gemeenten, bedrijven, instellingen en particulieren en omdat onze methodes zo succesvol zijn, hebben we een nieuw traject ontwikkeld waarin de mentale weerbaarheid van mensen centraal staat.

We zijn ons ervan bewust dat onze methodes relatief nieuw zijn en nog wat extra uitleg kunnen gebruiken. Om die reden organiseren wij deze gratis webinars waarin we uitleggen wat paardencoaching is en hoe wij bedrijven en hun medewerkers kunnen helpen om de mentale weerbaarheid te vergroten.

We geven dit jaar verschillende van deze webinars zodat iedereen die geïnteresseerd is de kans heeft om er één bij te wonen.

Het webinar is gratis en duurt ongeveer 1,5 uur. We zijn live en je kunt na het webinar vragen stellen.

 

Opleiding verlopen

Opleiding details

    Deel deze opleiding
    Voeg toe aan je agenda