Zoals je wellicht al gemerkt hebt, zijn wij bezig om onszelf meer zichtbaar te maken voor de buitenwereld. Dit doen we door onder andere meer te posten op onze bedrijfspagina op Facebook, maar ook op LinkedIn, Twitter, Instagram en een heel eigen YouTube kanaal!

Belangrijkste reden hiervoor is dat we regelmatig de vraag krijgen van zowel deelnemers aan onze opleidingen, als ook van onze cliënten, om behalve in de persoonlijke begeleiding ook meer in het algemeen te vertellen over wat paardencoaching is, wat het doet, hoe het werkt en voor welke doelgroepen het allemaal interessant kan zijn.

Inmiddels zijn we ook voldoende gesetteld op onze locatie in Barneveld en hebben we een gezonde balans gevonden tussen werken en ontspannen, waardoor we hier nu meer tijd en ruimte voor hebben.

Dus vind je het leuk om ons te volgen, abonneer je dan op ons YouTube kanaal (Caprilli Coaching & Training) en wellicht ook op de andere social media. Waarbij wij ‘live’ contact natuurlijk nog steeds het meeste waarderen.