Webinar Paardencoaching Inspiratie en Creatie

Schrijf je in voor het webinar!

Op vrijdag 27 oktober om 10.00 uur geven we het webinar Paardencoaching Inspiratie & Creatie. Na het webinar van Paul over de praktische kant van het ondernemerschap, gaan we ons nu verdiepen in ‘Wat wil ik eigenlijk precies?’ en ‘Wat kan ik betekenen voor anderen?’. Oftewel hoe je je inspiratie kunt aanboren en omzetten in creatie. Dan krijgt jouw eigen onderneming pas écht betekenis, zowel voor jou zelf als voor anderen.

Sylvia: “Toen ik begon met Caprilli had ik weleens gelezen dat je je eigen toekomst kunt creëren met wat je wél wilt, in plaats van dat je overgeleverd bent aan wat je zoal op je pad krijgt. Dat vond ik toen moeilijk te geloven en nogal vaag en zweverig. Tegelijkertijd merkte ik na een turbulente periode, dat ik steeds vaker een ‘intern stemmetje’ hoorde. Naar dat stemmetje ben ik gaan luisteren en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.”

In dit webinar ga ik uitleggen hoe simpel het is om je eigen stem te laten spreken en hoe je dat vervolgens kunt omzetten in daden. En de paarden? Die spelen natuurlijk een rode draad in dit verhaal.

Vrijdag 27 oktober 10.00 uur – 11.15 uur
Onderwerp: Paardencoaching Inspiratie & Creatie
Door: Sylvia Bosveld
Kosten: 47,-
Aanmelden via de link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/wshzmGiaET of  onderstaande QR code qr-code
Nadat je bent ingeschreven, ontvang je op de vooravond van het webinar een mail met de deelname link.
Kun je niet op betreffende dag zelf? Geen probleem! Schrijf je wel gewoon in via de link en dan ontvang je achteraf de replay automatisch per mail.

Schrijf je hier in voor het webinar!