Via Univé is er nu een goede en betaalbare Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor paardencoaches in de markt!

Het afsluiten van een goede en betaalbare Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor het vak paardencoaching is vaak lastig en vooral duur. Veel verzekeringsmaatschappijen weten namelijk niet goed wat ze hiermee aan moeten en komen dan bijvoorbeeld met een dure manegeverzekering, waarbij op het paard gereden worden en de risico’s op letsel groter zijn. De laatste tijd is dit gelukkig aan het veranderen, waarvan Univé een mooi voorbeeld is.

Univé biedt nu een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven aan voor circa € 152,00 per jaar. De activiteiten paardencoaching vallen hierbij onder de “onderwijs” verzekering. In de polisvoorwaarden van deze verzekering wordt paardencoaching specifiek vermeld.

Als je interesse hebt in deze verzekering, dan ga je als volgt te werk:

  • Neem contact op met Univé . Het emailadres is: dichtbij.adviesdeskondernemers@unive.nl
  • Zij zorgen er vervolgens voor dat contact met je opgenomen wordt door een adviseur van Univé die nog om aanvullende en meer specifieke informatie zal vragen.

Verzekering

Verdere vragen over deze en andere verzekeringen kun je aan de adviseur van Univé stellen. Wij zijn geen tussenpersoon voor deze verzekering en ontvangen ook geen provisie.

Zorg er altijd voor dat jij je wel goed laat informeren over de verzekering die past bij jouw eigen situatie en werkwijze. Dit kan je aan Unive vragen maar ook aan je eigen verzekeraar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het coachen op een andere locatie, gebruikmaken van paarden die niet van jezelf zijn, klanten die met het paard wat moeten doen of zelf op het paard gaan, etc. Elke situatie is uniek en kan dus ook een uitsluitingsgrond zijn voor de verzekeraar.