Ik ben zelfstandige of particulier


Als je zelfstandig ondernemer of particulier bent, kun je tegen zaken aanlopen waardoor je even niet zo lekker in je vel zit. Of dat je behoefte hebt om te sparren met iemand die verstand van zaken heeft. Dat hoeft niet gelijk in een langdurig traject; even kort schakelen met een specialist kan heel verhelderend werken.

Probleem

Stress en spanning komen veel voor bij mensen. Zeker ook in relatie tot werk, of juist het niet hebben van werk. De druk kan dan nog veel groter worden, waardoor het steeds lastiger wordt om ‘je hoofd erbij te houden’ en logisch te blijven nadenken. Maar misschien is dat wel precies het probleem? Doordat wij mensen situaties al gauw proberen op te lossen met onze ratio, komen we vaak op hetzelfde punt uit als waar we al eerder zijn geweest, namelijk het oude vertrouwde. Daar komt nog bij dat je door de spanning energiegebrek kunt hebben. Logisch, want je zorgen maken en malen in je hoofd, kost heel veel energie. Er moet dus snel iets gebeuren, want het wordt niet vanzelf beter. Quick fixes heb je waarschijnlijk al geprobeerd, maar hebben niet tot het gewenste resultaat geleid.

Ontspannen staat van zijn

Ondernemers, of gewoon mensen, gedijen het beste bij een rustige mind en een ontspannen lichaam. Herken je dat, dat je ooit de beste ideeën kreeg toen je een vrij moment had of op vakantie was? Dat is niet voor niks, want op die momenten schakelen je hersenen over naar het Alphaniveau, oftewel een ontspannen staat van zijn. Men noemt dat ook wel ‘in het hier en nu zijn’; een staat van zijn waar dieren en kinderen zich ook in bevinden. En die is heel heilzaam, ook voor ons drukke volwassenen.

Intuïtie

Met behulp van de paardencoaching kun je al in één sessie leren hoe je kunt schakelen van je hoofd naar je lichaam. En als je doorkrijgt hoe dat werkt, kun je ook contact leren maken met je hart- en je buikbrein. Want die twee werken altijd samen met je hoofdbrein, ook al denken we dat we maar één brein hebben. Als je weer verbinding hebt tussen hoofd en lijf, dan kun je ook gebruik maken van je gevoel of intuïtie. Dit lijkt heel eenvoudig, en dat is het ook. Je hoeft je alleen maar te herinneren hoe je dat als kind deed en hoe je dat op je vrije momenten ook nog steeds doet.

Sessie paardencoaching

Je kunt deelnemen aan een individuele sessie paardencoaching om te kijken waar bij jou een blokkade zit en om je hoofd en lichaam weer met elkaar te laten verbinden. Ook heel gaaf is het om deel te nemen aan een workshop paardencoaching. Dan zie je letterlijk hoe het paard steeds verschillend reageert op iedere deelnemer die bij hem of haar in de bak komt staan. Met één sessie bij het paard, ben je al een hele stap vooruit.
Ervaar je achteraf de voordelen en wil je nog een keer?Van harte welkom.
Juist om het voor ondernemers en particulieren makkelijk en behapbaar te maken, kun je je gewoon per keer inschrijven. Net zo lang tot je weer goed in je vel zit. Super toch?!