Management Training

Weet jij als manager wat jouw leiderschapsstijl is? En kun je daarin variëren? Gaat het leiding geven je makkelijk af of zou het wel wat natuurlijker mogen? En zo ja, hoe kun je dat doen…? Onze Management Training geeft de antwoorden en de vaardigheden.

Van managers wordt verwacht dat ze leiding geven. En om leiding te kunnen geven, heb je waarschijnlijk de nodige werkervaring opgedaan en trainingen gevolgd. Maar gaat het leiding geven je ook op een natuurlijke manier af? In deze management training gaan wij met behulp van paarden inzichten geven in leidinggeven, leiderschap en in je persoonlijke beweegredenen en motivatie.

In een kudde paarden heb je altijd twee leiders: de meest ervaren merrie en de hengst. De merrie wijst de weg naar eten, water en veiligheid. De hengst drijft de kudde op en vecht tegen roofdieren. Door je bewust te worden van welke leiderschapsstijl jou het beste past, kun je met meer overgave en effect de mensen motiveren waar je leiding over geeft. Zo wordt managen geen opgave, maar een waardevolle activiteit waar je veel motivatie en energie uit haalt.

In een sessie paardencoaching zal het paard binnen enkele minuten laten zien waar het nog aan schort in een team of bij een manager. En eigenlijk altijd is dit één-op-één terug te herleiden naar situaties op de werkvloer. Gedurende deze Management Training leer je als manager niet alleen je eigen stijl ontdekken, maar ook de medewerkers verder te ontwikkelen en stimuleren.

Wij bieden individuele sessies en groep sessies aan, zowel eenmalig als in een traject. Vraag daarvoor graag naar de mogelijkheden.