Supervisiedag

Train de Paardencoach

‘Train de Paardencoach’ is speciaal bedoeld voor ervaren paardencoaches en is een intensieve trainingsdag waarbij je de hele dag bezig gaat met het trainen en verder fijnslijpen van jouw vaardigheden als paardencoach.

Je begeleidt zelf een sessie paardencoaching met één van je medecursisten die als cliënt bij het paard gaat staan. Onder supervisie van Sylvia krijg je op alle punten feedback die van belang zijn om jou verder te helpen in je ontwikkeling. Naast deze feedback geven je ervaren collega’s ook tips en tops vanuit hun perspectief, evenals de ‘cliënt’ die je zojuist begeleid hebt. Door deze 360 graden feedback, word je helemaal ondergedompeld in je leerproces en maak je een grote sprong voorwaarts, waar je in de praktijk direct baat bij hebt.

We werken in een kleine groep van maximaal 6 ervaren paardencoaches, waarbij er volop tijd is voor iedere deelnemer. Naast de rol van paardencoach, heb je dus ook de rol van cliënt en daarnaast van observator. Tussendoor is er ruim voldoende mogelijkheid om vragen te stellen over hoe je een cliënt in de praktijk begeleidt en hoe bijvoorbeeld een traject er uit kan zien.

Rond het middaguur krijg je weer de overheerlijke lunch, waarvoor Paul ’s morgens om 06.00 uur al opstaat om de welbekende soep voor te bereiden (😉). En uiteraard kun je weer grabbelen onder de theedoek naar onze fameuze koekjes en chocolaatjes.

De kosten voor deze dag zijn € 445,00 per deelnemer en de groep bestaat uit maximaal 6 ervaren paardencoaches. Ervaren, want je moet ten minste ‘Gecertificeerd Basis Paardencoach’ zijn om aan deze ‘Train de Paardencoach’ trainingsdag te kunnen deelnemen.

Wil je deelnemen aan deze dag, klik dan op onderstaande link en schrijf je snel in.

Geplande Supervisie-dagen:

Geen inzendingen komen overeen met je verzoek.

StartdatumKostenReserveren