Ondernemerstraining 1.0

De Ondernemerstraining 1.0 is speciaal bedoeld voor Caprilli paardencoaches die hun eigen onderneming met paardencoaching willen opzetten. Deze ochtend of middag is gericht op de Caprilli Coach die al één of meerdere opleidingen heeft gevolgd op het gebied van paardencoaching en nu zelfstandig aan de slag wil gaan en/of net gestart is.

Wij zijn naast een opleidingsinstituut ook een reïntegratiebureau en hebben de afgelopen jaren met name veel ondernemers geholpen om hun eigen bedrijf vorm te geven en uit te breiden. Als ervaringsdeskundige op het gebied van het opbouwen van eigen bedrijven, in combinatie met paardencoaching, weten wij als geen ander wat de meest voorkomende valkuilen zijn voor (startende) ondernemers.

Op deze Ondernemerstraining 1.0 wordt vooral aandacht besteed aan het opzetten van je eigen bedrijf waarbij de focus ligt op dienstverlening, producten, doelgroepen, etc. Het doel hiervan is om de meerwaarde van jou als paardencoach op een professionele manier op te zetten en uit te dragen. Aan het einde van deze ochtend of middag heb je meer inzicht in de richting die voor jou goed voelt, de wijze waarop je dit kunt uitwerken en tot een succes te maken.

Voor deelname en meer informatie, stuur een email aan Paul@caprillicoaching.nl.

Geplande workshops:

Geen inzendingen komen overeen met je verzoek.

StartdatumKosten